Publicerad 2018-04-12
Från och med 1 juni är Anna Kilsby affärsområdeschef för gris inom Gård & Djurhälsan.
Foto: Gård & Djurhälsan


Anna ska coacha G&D:s gristeam

Efterfrågan på Gård & Djurhälsans rådgivningstjänster och företagets sakkunskap ökar. Nu satsar företaget på en ny affärsområdeschef gris. Anna Kilsby tillträder 1 juni.

Gård & Djurhälsan bedriver helhetsrådgivning inom gris, med ett team som består av både veterinärer och produktionsrådgivare. Nu utökas den satsningen med en ny chef för affärsområde gris.

Anna Kilsby kommer närmast från Lantmännen, där hon de senaste åren arbetat som försäljningschef för foder.
– Jag är otroligt nöjd att välkomna Anna till Gård & Djurhälsan. Hennes långa erfarenhet av att leda genom att coacha medarbetarna kommer att bidra med det som krävs i vår fortsatta utveckling. Gård & Djurhälsan är ett spetskompetensföretag och för att säkerställa vår framtida utveckling krävs att vi ständigt arbetar med kompetensförstärkning, av såväl befintliga medarbetare som genom nyrekryteringar. Jag ser Anna som en mycket viktig nyckelspelare i vår och hela grisbranschens fortsatta utveckling, berättar organisationens vd Kees de Jong.

Branschfrågor och rådgivning

Gård & Djurhälsan arbetar även med flera angelägna branschfrågor. Som exempel kan nämnas zinkfrågan och strävan efter minimal antibiotikaanvändning.

– Det känns fantastiskt utmanande och roligt att få börja som ny affärsområdeschef gris på Gård & Djurhälsan. Mina tidigare erfarenheter, bland annat som försäljningschef för foder på Lantmännen, gör att jag tar med mig goda ledarskapskunskaper, men också ett bra kontaktnät i branschen. Jag ser mycket fram emot att få träffa både kunder och medarbetare, säger Anna.

Anna är 45 år och bor tillsammans med sin familj i Kristinehamn. Hon kommer att vara stationerad vid Gård & Djurhälsans kontor i Skara.

 

Emma Sonesson
Gård & Djurhälsan